Veel gestelde vragen

bg-small-slider

Bel of Whatsapp nu: 06-215 35 008

Veel gestelde vragen

Wat is er allemaal noodzakelijk en hoe verloopt de boeking?
De stripper/stripster van uw keuze ontvangt van Striptease Service Nederland alle noodzakelijk informatie om de boeking tot een groot succes te maken. Uitgezonderd enkele acts, meldt de stripper zich meestal niet “kant en klaar” (eenvoudige kleedruimte is dus noodzakelijk) bij het adres waar het optreden dient plaats te vinden en wordt de contactpersoon gebeld dat hij/zij voor de deur staat. Deze kan de cd (of usb-stick of iPod/telefoon) met muziek aannemen en is er gelegenheid om, indien noodzakelijk, nog wat zaken door te spreken. Indien er problemen zijn (bijvoorbeeld vertraging door pech onderweg), neemt de stripper zelf contact op met de contactpersoon of Striptease Service Nederland neemt contact met de contactpersoon op.
Van Striptease Service Nederland is er altijd iemand Stand-by” voor noodgevallen:
06-21535008 (Eventueel voicemail inspreken, u wordt z.s.m. terug gebeld!)

Enkele belangrijke punten:
Er dient een goedwerkende cd-speler aanwezig te zijn (Muziek heeft men zelf bij zich, men werkt met eigen gebrande cd’s). Is er MP3 aanwezig (iPod of USB-stick noodzakelijk): meldt dit a.u.b. dan overleggen wij met de stripper of dat mogelijk is. In de meeste gevallen heeft men de muziek ook op de telefoon beschikbaar .
Geeft u a.u.b. bij de boeking door of er wel of niet met olie gewerkt mag worden (het feestvarken mag bij vele acts de stripper inoliën) Schade aan kleding, vloerbedekking etc. is voor risico opdrachtgever. Is er een nette omkleedruimte beschikbaar? (niet altijd een noodzaak, maar veelal prettiger voor de stripper). Bij boeking van een strippende agent(e) is een kleedruimte meestal een vereiste omdat niet iedereen over straat kan/wil lopen in uniform. Graag duidelijk bij de boeking doorgeven of u een striptease tot lingerie, topless of fullstrip (geheel naakt) wenst. Indien de striptease in een openbare gelegenheid plaats gaat vinden: heeft u toestemming van de eigenaar voor dit optreden?
(indien het optreden onverhoopt hierdoor geen doorgang kan vinden, bent u de volledige gage verschuldigd!)
Veiligheid: indien het optreden door ongeregeldheden verstoord wordt, kan de stripper het optreden voortijdig beëindigen met behoud van de volledige gage.
Ook ongewenste intimiteiten/handtastelijkheden vallen hier onder, uitgezonderd uiteraard handelingen die door de stripper “aangeboden” worden, zoals inoliën, helpen met losmaken van kleding, lapdance etc. Opdrachtgever is verantwoordelijk voor diefstal/zoekraken van kleding etc. tijdens het optreden. Indien noodzakelijk, dient men voor voldoende toezicht zorg te dragen.

Hoe lang duurt het optreden?
Tenzij anders vermeld, duurt een felicitatiestrip ca. 10-15 minuten, de exacte tijd is afhankelijk van de act. Wij werken uitsluitend met professionele strippers, en er zijn geen strippers te vinden die langer dan 15 minuten strippen, ofwel: u heeft anders geen professional! “Dames” die een langere striptease-tijd aanbieden, komen uit een geheel andere “beroepsgroep” als u begrijpt wat we bedoelen!

Moet ik vooraf aan het bureau betalen of op de avond zelf?
Uitbetaling geschiedt contant na afloop aan de stripper. Indien het optreden niet in een huiskamer, maar in een openbare gelegenheid (zaal, café, school, kantoor, kantine etc.) plaatsvindt wordt er VOORAF afgerekend. (Cheques, Creditcards etc. kunnen NIET worden geaccepteerd, uitsluitend contant in euro’s en bij voorkeur met gepast geld)

Mag ik foto- en/of video-opnamen maken?
Geeft u a.u.b. vooraf door indien u foto- of video-opnamen wilt maken. De meeste strippers hebben hier geen bezwaar tegen, mits het voor privégebruik bedoeld is en niet openbaar wordt gemaakt middels internet, publicaties etc. etc. Commercieel gebruik van opnamen is nimmer toegestaan, mits vooraf schriftelijk door Striptease Service Nederland overeengekomen. Meld vooraf zowel bij de boeking, en op de avond zelf aan de stripper, dat u opnamen wilt maken.

Treden de strippers overal en op ieder tijdstip op?
In principe treden de stripper overal op waar u het maar wenst, mits uiteraard niet de openbare orde verstoord wordt. Overlegt u vooraf wel met de eigenaar van de locatie of deze geen bezwaar heeft. Dus optredens worden verzorgd in huiskamers, kantoren, scholen, cafés, discotheken etc. etc. Open Air (buiten) optredens uitsluitend indien verwarmd/overkapt of bij goed en warm weer. Een en ander ter beoordeling van de stripper. Enkele strippers kunnen op ieder moment van de dag optreden, velen slechts in de avonduren of het weekeinde, informeert u naar de mogelijkheden.
Krijg ik een overeenkomst of bevestiging?
Indien gewenst, kunt u per fax, sms, Whatsapp of e-mail kosteloos een bevestiging ontvangen. Schriftelijke overeenkomsten worden bij felicitatiestrips normaliter niet gemaakt, maar is op verzoek wel mogelijk. Er kunnen extra kosten hiervoor in rekening worden gebracht. Bij boeking van grootschalige optredens op uitkoop-basis in Horecagelegenheden worden wel overeenkomsten gemaakt en dient er vooraf per bank betaald te worden.
Kan ik de uitbetaalde gage in de boekhouding vermelden?

Voorgenoemde tarieven zijn op basis van privéboekingen (ook wel netto-boeking of bruiloftstarief genoemd), dat betekent dat u geen factuur krijgt, een kwitantie(betaalbewijs) is wel mogelijk. Zolang het optreden in huiselijk sfeer of in besloten kring plaats vindt (afgehuurd café, kantine, zaaltje) mag op basis van privéboeking uitbetaald worden. Fiscaal is daarbij vastgelegd, dat u de optredende persoon persoonlijk contant uitbetaalt. Striptease Service Nederland is hierbij namelijk geen werkgever, maar fictieve werkgever (bemiddelaar/commissionair). Indien u Horecaondernemer bent of de opdracht zakelijk wilt kunnen boeken, kunt u contact opnemen voor de tarieven op “uitkoopbasis” (Bij een uitkoopprijs zijn alle sociale lasten, premies volksverzekering etc. inbegrepen waardoor u als opdrachtgever geen naheffing zult ontvangen van de diverse instanties). Een uitkoopgage is dus zeker mogelijk maar wel duurder,en wordt tevens belast met 21% BTW. Wij zijn in het bezit van een Arbeidsbemiddelingsvergunning (CBA nummer A93.130)
Kan ik in mijn zaak problemen krijgen met bijv. illegale strippers die niet in Nederland mogen werken of andere problemen* ?
Striptease Service Nederland maakt uitsluitend gebruik van legaal werkende, Nederlands sprekende, freelancers van 18 jaar of ouder. Wij zijn door het toegekende Arbeidsbemiddelingsvergunning ook verplicht om te voldoen aan alle administratieve en fiscale verplichtingen die hieraan verbonden zijn. Wij werken dus niet met illegaal in Nederland verblijvende personen.

* Bij de optredens vinden er geen sexuele handelingen etc. plaats, zodat U geen problemen kunt krijgen met bijv. Gemeentelijke Verordeningen etc. Bij twijfel adviseren wij u vooraf informatie in te winnen bij de plaatselijke autoriteiten.
Is het mogelijk dat er zomaar, zonder bericht vooraf, een andere stripper komt dan afgesproken?
Zodra bekend is dat een stripper het optreden niet kan uitvoeren, nemen wij hierover onmiddellijk contact met de opdrachtgever op en om te informeren of wij een vervanger mogen sturen. Opdrachtgever is hiertoe niet verplicht en kan de opdracht annuleren zonder verdere kosten. U krijgt dus bijv. niet zomaar een blonde dame terwijl u een donkere dame/negerin geboekt heeft!

Alle leveringen en bemiddelingen volgens onze leveringsvoorwaarden zoals gedeponeerd bij de kamer van Koophandel te Arnhem onder dossier 090.66156. Op aanvraag zenden wij u graag een exemplaar van onze leveringsvoorwaarden kosteloos toe.
All transactions are subject at the Chamber of Commerce in Arnhem (k.v.K. dossier 090.66156)

2016 © Copyright - Budgetstrippers